Alkukesän aluemestaruuskisat

Päijät-Hämeen alueen pyöräsuunnistusmestaruuskilpailun järjestimme 1.6 yhteistyössä SOC Asikkalan kanssa Lahdessa torstairastien yhteydessä. Taimesta kisaan osallistuivat Eetu ja Joonas 12 vuotiaitten sarjaan sekä Timo ja Reima. Timo voitti 40-sarjan isolla erolla seuraaviin kilpailijoihin, myös Reima ja Joonas saavuttivat mestaruudet ja Eetu hopea-sijan.

Keskimatkan mestaruuskisa suunnistettiin 4.6 Asikkalan Kopsuolla. Kyseessä oli yhteislähtökisa perhoslenkein keskusrastilta, lasten sarjoissa oli normaali väliaikalähtö. Parhaimmista tuloksista vastasivat Timo ja Reima kultamitaleilla. Timon voittomarginaali oli pienin mahdollinen, vain 1 sekunti Hollolan Urheilijoiden Timo Gröhniin. Myös Tarja saavutti mitalin, tällä kertaa hopeisen. Muut kisaan osallistujat taimelaiset olivat Sanna, Kari, Hessu sekä Eetu ja Joonas.

Sprinttimestaruudet ratkottiin heinäkuun toisena päivänä Orimattilassa 2-osaisen kansallisen kilpailun yhteydessä, aamupäivän kisan ollessa aluemestaruuskisa. Hopeamitaleja tuli seuran suunnistajille useampi. Timo H40, Reima H60 ja Hanne D21 olivat sarjoissaan 2. sijalla. Mikko oli miesten sarjassa sijalla 7 ja Tarja D50-sarjassa 5.